Дъщерята на Юлиян Вергов се уреди с роля в

...
  Дъщерята на Юлиян Вергов се уреди с роля в
Коментари Харесай

И Щерката на Веров с роля в „Откраднат живот”

 

Дъщерята на Юлиян Вергов се уреди с роля в сериала „ Откраднат живот ”, научи HotArena . След като сина на Димитър Рачков влезе в облика на Коко  - изоставено дете, което бе осиновено от Марта Вачкова, пристигна жанр на още едно звездно дете да дебютира в сериала.

Алина Вергова влиза в ролята на 15-годишната тийнейджърка Алиша, която ще се окаже ябълка на раздора сред Наум Шопов и Луиза Григорова. За присъединяване й в лентата описа първо Гала, която издаде, че Алина ще бъде специфичен посетител в плана.

Наследницата на Юлиян Вергов ще постъпи в клиниката като пациент. След като самият артист влезе в облика на новия шеф на болничното заведение – хирургът и анестезиолог доцент Банков, в този момент феновете ще имат опция да видят по какъв начин си партнира и с щерка си.

В предишния сезон Димитър Рачков-младши и татко му имаха опция да се появят за малко дружно пред камерите. Интересна детайлност е, че малчуганът е и наследник на основната сценаристка на сериала – Христина Апостолова, която била основател на концепцията да се включат и деца в поредицата.

Междувременно стана ясно, че феновете ще имат опция да се срещнат с обичаните си звезди и снимачния екип на 11 ноември от 17 часа. За най-любопитните от тях продуцентът Евтим Милошев даже е подготвен да издаде забавни детайлности за идните епизоди.

Много от тях ще имат опция да се срещнат персонално с обичаните си артисти. И да споделят най-интересните моменти от фотосите, както и да отговорят на голям брой въпроси.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР